Busser > Busproducenter

    

    

Bustypeoversigt:

Bus Factory «Volzhanin», Volgograd (RUS)

Nationalitet:

Koncern: -

Firmaet grundlagt: 1993

Produktion 19??: -

Internetadresse: www.volgabus.ru

Firmaets postadresse: Volgabus Bus Plant - «VOLZHANIN», Pushkina St. 67, RU-404131, Volvograd Region Volzhsky, Rusland, tlf. 007 - 8443 - 298 621

 

 

 

«Volzhanin» - eller Volgabus - er den innovative leder af den russiske transport-industri. Fabrikken blev etableret i december 1993. Allerede fra det første år og de første dage af sin eksistens produceredes busser, der var relevante for de nuværende russiske og internationale tendenser i udviklingen af transportindustrien.

Vores mål - at give hver kunde mulighed for at vælge et produkt, der er velegnet til opgaven. Det er på denne baggrund «Volzhanin» konstant arbejder på at forbedre udbuddet og giver derfor mange muligheder for konfiguration.

Vi ofrer meget stor opmærksomhed på udførelsen af vores busser. Millioner af kilometer kørt på vejene i Rusland - det er det bedste bevis for vore bussers pålidelighed.

«Volzhanin» har et konstant ekspanderende netværk af kontorer og servicecentre. Vi garanterer en hurtig service, der kan ydes i alle regioner af Rusland.

Dynamikken i selskabet og den konstant stigende efterspørgsel efter buskørsel har ført til oprettelsen af  stadig flere arbejdspladser. I dag omfatter den gruppe af virksomheder «Volzhanin» indgår i: 3 produktionssteder, distributions-center, et center for produktudvikling, konstruktion kontorer, leasing selskab og en logistik-center.

Indførelse af innovation, forøgelse af produktionen, og med anvendelse af den nyeste teknologi, stræber og og vore partnere efter succes med deres produkter.Velkommen på holdet af kunder i «Volzhanin»! (kilde: Volzhanin Bus)

Årgang:

Type:

19??-19??

Alle modeller

19??-19??

 - Delfin

19??-19??

 -

19??-19??

 -

19??-19??

 -

19??-19??

 -

19??-19??

 -

 

Foto:

Modelkarakteristika:

XX.

Chassis

årg. ?? - ??.

XX.

Chassis

årg. ?? - ??.

XX.

Chassis

årg. ?? - ??.

XX.

Chassis

årg. ?? - ??.