Vælg en af kategorierne nedenfor, eller tag et kig på:

   Busguiden    Busarkivet    Bus-ABC'en

prik

Buschassisproducenter beskriver i korte træk de mest betydninsfulde producenter af buschassiser til det danske marked. Det omfatter i første omgang Volvo, Scania, Leyland, DAB-Silkeborg, Mercedes-Benz og Fiat; men vil senere også omfatte andre mærker.

prik

Buskarrosseriproducenter vil på sigt komme til at beskive alle danske karrosserifabrikker; men i første omgang vil jeg koncentrere indsatsen omkring de primære producenter fra nyere tid. Det omfatter DAB i Silkeborg, Aabenraa Karrosserifabrik, J. Ørum-Petersen i Herning og Ringsted Karrosserifabrik.

prik

Danske busvognmænd & -selskaber vil på sigt komme til at omfatte et stort antal danske virksomheder. Omtalen af firmaerne vil inkludere fotos, en kort historisk tekst og vognlister.

prik

Danske Trafikselskaber vil omtale kommunale danske trafikselskaber - fælles- eller amtskommunale - med links til relevante officielle sites. Fra disse kan f.eks. køreplaner for busruterne for det meste downloades.

prik

Trolleybusser vil omtale de trolleybussystemer, jeg i tidens løb har besøgt. NESAs røde trolleybusser i Gentofte kommune indtager naturligvis en fremtrædende plads her.

prik

Veteranbusser omfatter en broget vifte af forskellige "outdatede" rutebiler/busser, jeg har mødt på min vej.